Ağır Nakliyeciler Derneği 2 nci Olağan Genel Kurul İstanbul' da Gerçekletirildi

13 Nisan 2019 Tarihinde yapılan 2 nci Olağan Genel Kurulda Ağır Nakliyeciler yeni yönetimini seçtiler.

Açılış konuşması yapan Yönetim Kurulu Eski Başkanı Tamer ERDOĞAN 2 yıllık dönemde sektör hakkındaki değerlendirmelerini yaptılar. Yeni oluşacak Yönetimin Dernek faaliyetlerinin daha hızlı ve etkin olacağına inandığını belirten ERDOĞAN yeni yönetime başarı dileklerinde bulundular.

Derneğin 2 yıllık faaliyetlerini ve sektörün sorunlarının çözümleri için gelinen noktayı dile getiren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yasin BAYRAKTAR; yeni dönemde daha stratejik ve etkin olacaklarını, genişletilen yönetim kadrosu ile sektörün sorunlarını diğer paydaşlar ile işbirliği içerisinde daha net ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için gayret içerisinde olacaklarını belirttiler.

Yönetim Kurulu Yeni Başkanı Selçuk GÖZMEZOĞLU' nun konuşmasından satır başları şöyledir;

2. Olağan Genel Kurul Toplantısında, katılan üyelerimizin teveccühü ile 2. Yönetim Kurulu seçilmiş olup önümüzdeki 2 yıl sizleri en iyi şekilde temsil etmek için tüm gayretimizi göstereceğimize emin olmanızı önemle rica ederiz.

1 nci Yönetim Kuruluna ilk 2 yıl gösterdikleri gayret ve verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkürleri borç bilir, devrettikleri bayrağı en iyi şekilde taşıyıp sonraki Yönetime hedeflerimize ulaşarak teslim edeceğimizi bilmenizi isteriz.

Önceliğimiz Yönetmelik Taslağımızın ivedi olarak yürürlüğe girmesi konusunda hızlı ve baskıcı adımlar atmaya devam etmektir.

Dernek üyeleri 3 ayda bir yapılan tüm faaliyetler ve gelinen noktalar hakkında bilgilendirilecektir.

Ağır Nakliye Sektörünün veri tabanının oluşturulması ve elde edilen bilgilere istinaden öncelik üyelerimiz sonrasında sektörün tedarik zincirlerinde maliyetlerinin minimum seviyelere indirilmesi için çalışmalar yapmaktır.

Üniversitelerin Lojistik bölümleri ile daha etkin bir işbirliği içerisine girip sektöre Beyaz Yakalı personel yetiştirilmesi için çalışmak olacaktır.

Bunun akabinde Mavi Yakalı personel içinde MEB ile gerekli görüşmelerin yapılarak eğitimli personel konusunda istihdam çalışmaların yapılacağını bildirmişlerdir.

Son Paylaşımlar
Arşiv