top of page

KGM Ulaşım Güvenliği ve Kontrol Şube Müdürü H. Hüsnü İLGÜN Ziyaret Edildi.


AND Yönetim Kurulu Başkanı Tamer ERDOĞAN, Başkan Yardımcısı Yasin BAYRAKTAR ve AND üyesi Erdinç Ağır Nakliyat Sahibi Sinan DİNÇ tarafından KGM Ulaşım Güvenliği ve Kontrol Şube Müdürü ziyaret edilmiştir.


Görüşmede süreci devam eden Ağır ve Havaleli Yüklerin Taşınmasına İlişkin Yönetmelik taslağı ele alınmış olup, sektörün artık bir an önce Yönetmeliğe ihtiyacı olduğu bir kez daha vurgulanmıştır.


Ayrıca YSS köprüsü teknik özelliklerinden dolayı 54 ton sınırının düşük olduğu 90 tona kadar çıkarılması talep edilmiştir.

Diğer bir husus olan hız sınırlarının da daha yukarı çıkarılması mevcut rakamların operasyonlarımızı olumsuz etkilediği bildirilmiştir.




Bu kapsamda kendilerinden Yönetmelik Taslağının yılbaşına kadar bitirilmesi sözünü almış bulunmaktayız. Taslağın bitimini müteakip gerekli bürokratik işlemlerin tamamlanması ve yürürlüğe girmesi Nİsan-Mayıs ayı olarak öngörülmektedir.


Köprü Geçişlerinde tonajın 90 tona kadar çıkarılması ve Hız sınırlarının yükseltilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılacağı bildirilmiştir.


Misafirperverlikleri ve çözüm odaklı tutumlarından dolayı Sayın H. Hüsnü İLGÜN' e teşekkür ederiz.

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page