top of page

KGM İşletmeler Daire Başkanı Ziyaret Edildi.


AND Yönetim Kurulu Başkanı Tamer ERDOĞAN, Başkan Yardımcısı Yasin BAYRAKTAR ve AND üyesi Erdinç Ağır Nakliyat Sahibi Sinan DİNÇ tarafından KGM İşletmeler Daire Başkanı Ahmet GÜLŞEN makamlarında ziyaret edilmiştir.


Toplantıda Yavuz Sultan Selim köprüsü bağlantı yollarındaki gişe genişliklerinin yetersiz olduğu gişelerin Karayollarında max. 6,90 m. genişliğindeki araçların seyrine müsaade edilmesinden dolayı bu seviyelerde gişe yapılması, mevcut gişelerde değişiklik yapılamayacak durumda ise sabit kamera sistemlerinin seyyar hale getirilmesi bu sayede FSM Köprüsünde daha önce uygulanan protokol sistemi ile geçiş sağlanması talep edilmiştir.


Farklı bir çözüm önerisi olarak ise FSM Köprüsünden sadece 4,50 mt. üstü geniş yüklerin geçişi için gerekli işlemlerin yapılması talep edilmiştir.


Ayrıca yapımı devam eden Çanakkale Köprüsünün gişelerininde uygun şekilde yapılması talep edillmiştir.



YSS köprü geçişlerinde 54 tonluk tonaj sınırının 60 tona çıkarıldığını ancak bunun sektöre yeteri kadar fayda sağlamadığı tonajın 90 tona kadar çıkarılması talep edilmiştir.


Taşımacılarımızın işlemlerini kolaylaştıracak hususlar ile ilgili sektör taleplerinin paylaşıldığı ziyarette gösterdikleri misafirperverlik, sektöre olan destekleri ve çözümsel yaklaşımları sebebiyle İşletmeler Dairesi Başkanı Ahmet GÜLŞEN' e teşekkür ederiz.

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page