top of page

AND Ankara Lojistik Zirvesi'nde


Ankara Lojistik Zirvesi, Kahramankazan’da bulunan Ankara Lojistik Üssü yerleşkesinde 11-13 Ekim tarihleri arasında yapıldı.


Açılış törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AND Yönetim Kurulu Başkanı Tamer ERDOĞAN, ATO Başkanı Gürsel Baran, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz ve sektörde faaliyet gösteren firmaların yöneticileri ile AND Yönetim Kurulu Üyesi Yasin BAYRAKTAR ve Dernek Üyeleri katılım gösterdi.


Derneğimizin yoğun ilgi gördüğü zirvede sektöre ilişkin sıkıntılar ve çözüm önerileri hakkında standımızı ziyaret eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüşmeler yapıldı.


Ayrıca Lojistik Fakültelerinin hem öğrenci hemde Öğretim Üyeleri ile önümüzdeki günlerde yapılacak olan eğitim ve seminerler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Eş zamanlı fuar ve konferans olarak gerçekleştirilen zirve; AND, UND, UTIKAD, TREDER, TÜRKLIM, PETDER, Türkiye Bilişim Derneği, Atılım Üniversitesi ve BSEC-URTA desteği ile TURKISH CARGO, CEVA LOGISTICS, VIS PRIMAS, TOBB UND, VOİDA LOJİSTİK, SCANIA, HEPSİEXPRESS, ORACLE ve ANKARA TİCARET ODASI sponsorlukları altında gerçekleştirildi.


Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page